Evenementen

Voor transport rond beurzen en evenementen moet een transporteur flexibel zijn. Welsi heeft die flexibiliteit dankzij jarenlange ervaring in transport voor de evenementenbranche.

Ervaren in evenemententransport

De opbouw van beurzen, evenementen en tentoonstellingen is altijd hectisch. Dit vraagt flexibiliteit, goede planning en gedetailleerde voorbereiding van een transporteur. Zeker als het om transport van grote projecten gaat. Uw evenemententransport is bij de chauffeurs en planners van Welsi in goede handen. Duidelijke instructies en goede communicatie tussen chauffeurs, planners en opdrachtgever zijn cruciaal in dit specialisme.

Welsi lading truck

Goede planning van transport

Beursleveringen vinden vaak plaats met speciale aanmeldingen en op vaste tijdstippen. Transport vereist daardoor een goede planning omdat vrachtwagens vaak maar een beperkte tijd op het evenementen- of beursterrein mogen staan en omdat heftrucks ter plaatse beperkt beschikbaar zijn. Ook komt het voor dat chauffeurs zich op een apart parkeerterrein moeten melden voordat ze het evenemententerrein op mogen.

Welsi kan voor transport voor evenementen, beurzen en tentoonstellingen 1 tot 50 vrachtwagens leveren. De omvang van de zending maakt niet uit; we zijn zowel flexibel in het aantal auto’s als in het tijdsbestek – of het nu gedurende een weekend is of een langere periode. Weekendleveringen en avondleveringen zijn veelvoorkomend in deze branche en daarom geen probleem voor Welsi.

Welsi computer medewerker

Onze opdrachtgevers

Welsi is de vaste transportpartner voor tentoonstellingsbouwers en tentoonstellingsinrichters die werkzaam zijn op grote evenementen zoals de Olympische Spelen en internationale kunstbeurzen. Daarnaast vervoeren wij ook voor exposerende bedrijven en andere organisaties in de evenementenbranche. Het kan hierbij om grote of kleinere opdrachten gaan.

Welsi truck London