Internationaal transport

Welsi is uw partner voor internationaal transport. Wij bieden binnen heel Europa wegtransport aan en zijn daarbij gespecialiseerd in transport met speciale wensen. Bekijk hiervoor ook onze Special Services

Wegtransport door Europa

Voor wegtransport door Europa is Welsi dé specialist. Onze chauffeurs rijden bijvoorbeeld elke dag naar Engeland, Duitsland en regelmatig naar landen in de rest van Europa. Daarnaast vervoert Welsi ook tussen Europese landen buiten Nederland, zoals van Italië naar Frankrijk, of van Polen naar Engeland.

Bekijk hier onze bestemmingen
Welsi trucks snelweg Richard Smeets

Veel transportmogelijkheden

Voor internationaal wegtransport is nagenoeg alles mogelijk. Welsi transporteert met alle soorten trailers: zeilentrailers, megatrailers, box trailers en containers. Ook hebben we de mogelijkheden tot intermodaal vervoer. Welsi heeft de regie over circa 70 vrachtwagens en maakt daarnaast gebruik van een uitgebreid partnernetwerk. In geval van een express zending is het mogelijk om 1 of 2 chauffeurs op de vrachtwagen te plaatsen of chauffeurs onderweg met een trailer te laten koppelen.

Uiteraard zijn zowel deelpartijen als compleetzendingen mogelijk, vanaf 1 pallet tot een volle auto of meerdere wagens. Voor elke uitdaging zoekt Welsi een passende oplossing.

Contact opnemen
Welsi truck snelweg

Proactief informeren

Wij vinden het belangrijk om nauw contact te houden met onze chauffeurs en onze opdrachtgevers. Welsi informeert daarom haar opdrachtgevers altijd proactief.

Bijzondere transportwensen

Zijn er speciale vereisten aan het transport van uw goederen verbonden? Heeft u bijvoorbeeld kostbare ladingen, zendingen die aangemeld moeten worden of die afgeleverd moeten worden op fix tijden? Welsi ontzorgt u graag. Ook weekendleveringen en nachtleveringen zijn voor Welsi geen enkel probleem. Kijk bij onze Special Services hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Bekijk onze Special Services
Welsi truck en oplegger