Machinetransport

Machines vervoeren is een vak apart. Dit transport heeft een specialistische aanpak nodig, onder andere vanwege de vaak hoge waarde van machines die getransporteerd moeten worden.

Altijd bewust van de waarde van vrachten

Welsi is zich bewust van de waarde van deze vrachten en gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid met uw kostbare machines om bij het laden, lossen en vastzetten. Zo is het belangrijk dat deze transportlading niet overgeladen wordt zodat beschadiging wordt voorkomen. Ook worden de machines bij transport altijd in overleg met de opdrachtgever vastgezet.

Onze auto’s kunnen via de zijkant en desgevraagd via de bovenkant laden en lossen. Zowel deelpartijen, complete vrachtwagens als grote projecten zijn mogelijk.

Welsi trekband

Levering op fix tijden

Bij machinetransport is levering op fix tijden veel voorkomend omdat losmateriaal en monteurs op locatie staan te wachten op de levering. Welsi draagt zorg voor levering op het juiste moment. Spoedleveringen en weekendleveringen zijn daarbij ook mogelijk.

Welsi warehouse

Spoedtransport van machines

Spoedvrachten bij machinetransport zijn geen enkel probleem voor Welsi: wanneer een fabrikant op het laatste moment nog aanpassingen aan een machine moet doorvoeren, maar toch op tijd wil leveren, zorgt Welsi dat dit geregeld wordt. Of het hier om een machine van een laadmeter of om een complete trailer gaat, maakt voor Welsi niet uit.

Voorbeelden van machines die door Welsi vervoerd worden, zijn onder andere: horecamachines, verpakkingsmachines, groenteverwerkingsmachines en sorteermachines. Deze machines zijn niet geschikt voor regulier transport vanwege hun kwetsbaarheid of grote waarde.

Welsi kantoor