Machinetransport

Internationaal transport van machines is één van de specialiteiten van Welsi. Machinetransport vereist een vakkundige aanpak, aangezien het meestal om het transport gaat van kwetsbare goederen met een hoge waarde.

Kennis van machinetransport

Bij machinetransport is de manier van laden, lossen en vastzetten van groot belang. Om beschadiging tegen te gaan, dient overladen van de machines te worden voorkomen. Daarnaast zetten we de machines altijd vast in overleg met de opdrachtgever.

Dankzij de vele jaren ervaring in machinetransport weet Welsi wat belangrijk is en wat de specifieke eisen zijn bij het transporteren van machines.

Contact opnemen
Welsi vrachtwagens achterkant

Flexibiliteit bij machines transporteren

Welsi biedt de hoogst mogelijke flexibiliteit waar het aankomt op het transporteren van machines. De vrachtwagens kunnen via de zijkant en desgevraagd via de bovenkant laden en lossen.
Monteurs met losmateriaal staan bij machinetransport vaak op de loslocatie te wachten op de levering. Aflevering op fix tijden is daarom veelgevraagd bij dit vakgebied in wegtransport. Welsi zorgt voor laden en lossen op het juiste moment, waarbij spoed-, weekend- en nachtleveringen tot de mogelijkheden behoren. Welsi verzorgt zowel deelpartijen, complete vrachtwagens als grote projecten.

Contact opnemen
Welsi kantoor computers

Spoedzending van machines

Wanneer een machinefabrikant op het laatste moment nog aanpassingen aan een machine moet doorvoeren, maar toch op tijd wil leveren, zorgt Welsi hiervoor met een spoedtransport door heel Europa.

Welsi vervoert machines die vanwege hun grote waarde of kwetsbaarheid met extra aandacht vervoerd dienen te worden. Wij transporteren onder meer verpakkingsmachines, sorteermachines, groenteverwerkingsmachines en horecamachines.

Contact opnemen
Welsi Truck london 4