Over ons

Welsi: Maatwerk in Transport

Welsi B.V. is opgericht in 1993 en uitgegroeid tot dé specialist in maatwerk wegtransport door geheel Europa. Welsi is allesbehalve een standaard transportbedrijf. Met onze Special Services leveren wij Tailormade Logistics: voor elke logistieke uitdaging heeft Welsi een oplossing.

Neem contact met ons op
Welsi oplegger en pand

Tradeport Venlo

Vanuit onze strategische positie op Tradeport in Venlo organiseren wij transport door heel Europa, van Noord naar Zuid en van Oost naar West. Naast regulier wegtransport is Welsi met name sterk in transport met speciale vereisten, zoals machinetransport, transport voor evenementen of beurzen en spoedtransport.

Welsi heeft de regie over een wagenpark van circa 70 opleggers. Daarnaast wordt met een uitgebreid partnernetwerk samengewerkt zodat we elk logistiek vraagstuk op kunnen lossen en onze opdrachtgevers compleet kunnen ontzorgen.

Neem contact met ons op
welsi pand

Welsi is gespecialiseerd in hoogwaardig transport van waardevolle ladingen.

Maatwerk, service en kwaliteit

Het leveren van maatwerk, persoonlijke benadering, hoge service en kwaliteit zijn bij Welsi geen loze kreten. Onze professionals zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, we informeren onze opdrachtgevers proactief en denken graag mee met onze klanten.

Welsi is gespecialiseerd in hoogwaardig transport van waardevolle ladingen. Daarnaast is de dienstverlening van Welsi zeer flexibel. Wij bieden transport voor zowel deellandingen als compleetladingen, of dit nu een regulier transport is, een spoedtransport of een weekend- of nachtlevering. Welsi verzorgt transport met alle mogelijke trailers, vanaf 1 pallet tot aan grote transportprojecten met meerdere vrachtwagens.

Neem contact met ons op
Welsi kantoor