Spoedtransport Duitsland

Het komt regelmatig voor dat bedrijven spoedzendingen hebben voor goederentransport naar Duitsland. Welsi B.V. heeft al meer dan 25 jaar ervaring met spoedtransport naar en vanuit Duitsland.

Spoed naar Duitsland: dezelfde dag laden

In geval van spoedzendingen van en naar Duitsland kan Welsi vaak nog dezelfde dag laden. Leveringen met spoedtransport kunnen – afhankelijk van de opdracht en in overleg met de klant -binnen 1 of 2 dagen gedaan worden. Welsi vervoert alle mogelijke goederen, of het nu gaat om een pallet of een volle auto die met spoed naar Duitsland moet: Welsi zorgt voor uw internationale spoedvracht.

Flexibel spoedtransport

Voor uw spoedtransport naar Duitsland is Welsi maximaal bereikbaar; onze planners staan 24 uur per dag tot uw beschikking en dat 7 dagen per week. Bij spoed is flexibiliteit belangrijk; weekend- en nachtleveringen, net als laden en lossen op fix tijden, zijn geen enkel probleem voor Welsi.

Spoedzending eenvoudig te volgen

De vrachtauto’s die het spoedtransport naar Duitsland verzorgen, zijn uitgerust met een GPS-systeem. Op deze manier kan Welsi u op de hoogte houden over de status van een spoedzending. Daarnaast kunnen opdrachtgevers ook zelf gelegenheid krijgen om de spoedzending naar Duitsland te volgen.

Naast spoedtransport naar Duitsland regelt Welsi ook uw express zendingen naar de rest van Europa, of tussen Europese landen.

Contact opnemen