Transportbedrijf Venlo

Al meer dan 25 jaar biedt Welsi logistieke dienstverlening vanuit Venlo. Dat het transportbedrijf in Venlo gevestigd is, heeft enkele grote voordelen.

Venlo logistieke hotspot

Venlo is al meerdere jaren gekozen tot Europese logistieke hotspot en vormt dus een zeer goede uitvalsbasis voor een transportbedrijf. Vanuit Venlo zijn er goede verbindingen met de rest van Europa. Zo zijn Duitsland en het Ruhrgebied letterlijk om de hoek. Van oost naar west en van noord naar zuid zijn de verbindingen voor wegtransport vanuit Venlo uitstekend.

Internationaal wegtransport vanuit Venlo

Als transportbedrijf in Venlo biedt Welsi naast regulier wegtransport door Europa diverse extra services aan in logistieke dienstverlening. Denk hierbij aan het vervoer van goederen naar grote evenementen, het vervoer van machines, het wegtransport van grote projecten en  spoedtransporten. Vanuit Venlo rijden dagelijks meerdere vrachtauto’s naar Duitsland en Engeland en regelmatig naar de rest van Europa. Bekijk hiervoor onze bestemmingen.

10.000 m2 opslag in Venlo

In Venlo worden tevens de goederen van onze opdrachtgevers opgeslagen. Op professionele en veilige wijze dragen wij zorg voor opslag in onze loods of op ons parkeerterrein. Welsi heeft in Venlo 10.000 vierkante meter opslagruimte ter beschikking.

Contact opnemen